Skupina ERIKS získala spoločnosť Maagtechnic Group

• Technológia tesnenia, gumy a plastu
  • Prietoková a spojovacia technológia
  • Technológia prevodov energie a pohonov
  • Nástroje, údržba a bezpečnostné produkty
  • Logistika a riešenia e-podnikania.

www.maagtechnic.ch

„Spoločnosť Maagtechnic dokonale zapadá do skupiny ERIKS! Táto spoločnosť je rovnako ako skupina ERIKS špecializovaným partnerom vo vývoji pre výrobcov originálnych dielov (OEM), ako aj spoľahlivým servisným a logistickým partnerom pre zákazníkov v priemyselnom odvetví údržby. Prostredníctvom spoločnosti Maagtechnic získava skupina ERIKS silnú platformu pre rast na novom európskom domácom trhu vo Švajčiarsku a významne posilňuje naše postavenie vo Francúzsku a v Nemecku. Výrobné priestory v Českej republike budú tiež viesť k ďalším možnostiam rastu pre celú skupinu ERIKS, ako aj k ďalšiemu rozšíreniu našich aktivít v strednej Európe. Spoločnosť Maagtechnic posilňuje našu nepopierateľnú pozíciu inovatívneho lídra na európskom trhu vo všetkých základných činnostiach. Prostredníctvom súčasných vyše 8000 zamestnancov pokračujeme v realizácii našich plánov na expanziu na oboch stranách oceána“